Ігор Швайка: «Паніка, яку намагаються сіяти, – це тактична війна проти нас»

Ігор Швайка: «Паніка, яку намагаються сіяти, – це тактична війна проти нас»

09.12.13 16:05 0 942
«За побитих півсотні людей на Майдані Незалежности 30 листопада вийшло 100 000. То якщо нині якась дурна голова вирішить застосувати силу до кількох тисяч людей, то люди вийдуть мільйонами. Паніка, яку намагаються сіяти, – це тактична війна проти нас. І в цій тактичній війні перемога буде однозначно на боці на боці українського народу», – заявив народний депутат України, відповідальний за барикади на вул. Грушевського, свободівець Ігор Швайка на брифінгу 9 грудня 2013 року.

Ігор Швайка закликав не піддаватися чуткам, які ширяться з недостовірних джерел, бо вони покликані тримати протестувальників у напрузі. Свободівець також підкреслив, що хлопці на блокпостах проходять спеціяльні вишколи щодо того, як правильно реагувати на агресію силовиків. Вони забезпечені теплою їжею та наметами.

«На цей час ми також знайшли величезну підтримку людей, які живуть в урядовому кварталі, котрі виносили чай та печиво, а також запрошували людей грітися до своєї оселі», – підкреслив Ігор Швайка.

Натомість нардеп зазначив, що хлопці з внутрішніх військ вже два тижні не можуть виїхати нормально помитися, вони змучені, тож сплять де та як доведеться. Ігор Швайка скерує депутатські запити щодо того, на якій підставі вони перебувають у приміщеннях Адміністрації Президента та Верховної Ради: потрапити туди можуть або працівники Верховної Ради, або депутати та їхні помічники.

Націоналіст зазначив, що урядовий квартал закритий для руху транспорту, але люди на блокпостах давали змогу проїхати машинам невідкладної допомоги та тим, що перевозили хворих або дітей.

«Ми хочемо попередити, що в разі застосування сили щодо мирних пікетувальників хвиля протесту змете всіх причетних людей до цього злочину. Тоді вони вже будуть не внутрішніми військами, а незаконними озброєними угрупуваннями», – заявив свободівець.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новини ГУ Міндоходів у ...
Наступна новина: Стецьків: Втягування ...

КОМЕНТАРІ