Збірна Львівщина - Володар кубка Україна з хортингу

Збірна Львівщина - Володар кубка Україна з хортингу

09.12.13 16:49 0 951
7-8 грудня вперше у місті Львові на базі спортивного комплексу «Грація» відбувся кубок України з національного бойового мистецтва - хортинг серед чоловіків та жінок у розділах «Форма», «Показовий виступ» та «Двобій».
На представницький загальнонаціональний турнір, організований Львівською обласною федерацією хортингу за сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, з’їхалося понад 100 спортсменів у складі 16 команд різних регіонів України.
Відразу по декілька команд виставили на Кубок України Львівська, Закарпатська, Київська, Донецька та Кіровоградська області; приїхали також представники Полтави, Дніпропетровська, Миколаєва, Одеси, Рівного, Чернівців, Запоріжжя, Житомира.
Наймолодшим учасником турніру був семирічний Данило Гера з міста Дрогобича, а найстаршим – 53-річний Володимир Шевчук з міста Бровари.
В підсумку перше загальнокомандне місце виборола команда-господар – Львівська обласна федерація хортингу, другою стала команда Донецької області, треті - представники Закарпаття.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Стецьків: Втягування ...
Наступна новина: Переговори, тимчасовий уряд ...

КОМЕНТАРІ