Бійці «Беркута» та внутрішніх військ штурмують блокпости опозиції в урядовому кварталі

Бійці «Беркута» та внутрішніх військ штурмують блокпости опозиції в урядовому кварталі

09.12.13 17:38 0 971
16:45
Як повідомив народний депутат України свободівець Руслан Марцінків, близько тисячі бійців внутрішніх військ та спецпідрозділу «Беркут» витіснили протестувальників із наметового містечка, яке розташоване на вулиці Грушевського з боку Европейської площі.

«Із застосуванням грубої фізичної сили протестувальників розпочали відтісняти униз по вулиці Грушевського», – повідомив Руслан Марцінків.

Окрім того, народний депутат від «Свободи» Павло Кириленко зазначив, що кількасот бійців внутрішніх військ оточили блокпост на вулиці Лютеранській біля Адміністрації Президента. На територію наметового містечка невідомі загнали техніку, якою, вочевидь, будуть зносити блокпост пікетувальників.

О 16:50 на вулицю Лютеранську прибув Олег Тягнибок. Він буквально прорвався через оточення працівників «Беркута», аби потрапити до пікетувальників, яких оточили міліціянти. Зауважимо, що крізь кільце міліція не пропускає ані народних депутатів, ані журналістів, які намагаються потрапити до оточених протестувальників на Лютеранській.

Оновлено о 16:57

Олег Тягнибок закликав протестувальників не піддаватися на провокації та уникати бійок із «Беркутом». Парламентарям також дозволили пройти на Лютеранську.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ