В чернівецькій податковій - «тиждень права»

В чернівецькій податковій - «тиждень права»

09.12.13 18:20 0 987
Чернівецькі міндоходівці долучились до Всеукраїнського тижня права, що спрямований на утвердження в Україні правової держави, на підняття рівня правової культури, поваги до найвищих цінностей, які охороняються правом.
Протягом цього тижня працівники ДПІ у м. Чернівцях щоденно організовують та проводять засідання «круглого столу», тематичні заходи інформаційно-освітнього та виховного характеру, дні відкритих дверей для майбутніх платників податків, семінари – тренінги для початківців – бізнесменів, тощо.
Нещодавно в Центрі обслуговування платників податків міської податкової інспекції побували третьокурсники Чернівецького державного комерційного технікуму та студенти четвертого курсу Чернівецького торговельно – економічного інституту, які навчаються за спеціальністю «фінанси».
Заступник начальника ДПІ у м. Чернівцях Тетяна Шпак розповіла про створення Міністерства доходів і зборів, генезис податкової системи нашої держави, а також охарактеризувала її структуру на сучасному етапі.
Посадовець порівняла кількісний склад зареєстрованих платників податків в цьому році з минулими роками, розповіла про зростання надходжень, як до державного так і до місцевого бюджетів. Тетяна Василівна розповіла студентам про розвиток електронних сервісів і впровадження кращих зразків сучасного обслуговування платників податків, різні методи дистанційного обслуговування платників із застосуванням сучасних інформаційних технологій.
На завершення зустрічі студенти та викладачі визнали, що Міністерство динамічно розвивається і працює над тим, щоб платник податків якомога менше часу витрачав на процедури, пов’язані зі сплатою податків. Дружня атмосфера зустрічі сприяла відвертості, тому чимало молодих людей зізнались, що думають у майбутньому поповнити штат чернівецьких податківців.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях запрошує студентів навчальних закладів економічного спрямування та їх викладачів на «Дні відкритих дверей» до Центру обслуговування платників податків. Під час екскурсій усі бажаючі матимуть змогу більше дізнатись про основні напрямки реформування Міндоходів, роботу податкової інспекції в сучасних умовах, переваги подання податкової звітності в електронному вигляді, електронні сервіси, отримати відповіді з питань оподаткування, тощо.
Для реєстрації просимо звертатися за тел.:54-60-24, або на ел. пошту: roziasnen@ukr.net.

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Пожвавлення економічних ...
Наступна новина: Пік політичної кризи вже ...

КОМЕНТАРІ