Андрій Міщенко: «Ніхто не забере в українців права жити на своїй землі й боротися за неї»

Андрій Міщенко: «Ніхто не забере в українців права жити на своїй землі й боротися за неї»

09.12.13 21:23 0 799
Так, як ми боремося сьогодні, колись у бій йшли наші предки – Січові Стрільці, вояки Холодноярської республіки, Української Повстанської Армії. Зараз ми будуємо українську історію. Наші предки воювали не один місяць і не один рік для того, щоби саме ми жили в незалежній українській державі. Зараз не є кольорова революція, як про це хочуть говорити наші недруги. Зараз – Революція Гідности! Гідности людської, національної, соціяльніої. Адже кожен українець має жити гідно на своїй, Богом даній землі. Про це, виступаючи на Майдані Незалежности 8 грудня 2013 року заявив народний депутат від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андрій Міщенко.

Націоналіст наголосив, що саме зараз на Лютеранський та инших блокпостах стоять ровесники Незалежности, які вже 23 роки живуть під українським славнем «Ще не вмерла Україна», під українським синьо-жовтим стягом, під святим українським тризубом. «Ніхто в нас цього не забере!» – наголосив народний депутат.

«Колись Жуков надсилав телеграму Сталіну про те, що їм не вистачає вагонів, аби відсилати цілу націю в Сибір. Ну невже вони думають, що чотирма тисячами «Беркута» й сімома тисячами внутрішніх військ зможуть пересадити цілу націю, яка вже давно встала з колін? Ніколи в світі! Саме там, біля Адміністрації Президента, відбулася маленька, але надзвичайно важлива перемога. Коли народні депутати від ВО «Свобода», коли гідні українські громадяни стояли поруч і вистояли. І ті юнаки, яких кидають зараз проти своїх побратимів і які, на жаль, поки що слухають злочинні накази, – відступили, бо зрозуміли, що за нами – перемога, що за нами – правда. Ніколи не можна перемогти націю, яка вийшла на вулицю. Бо основним джерелом влади в будь-якій державі є народ», – заявив Андрій Міщенко.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ