Телеканал БТБ повідомляє

Телеканал БТБ повідомляє

10.12.13 08:08 0 714
Українські медикаменти мають оптимальне співвідношення за ціною та якістю, тому Бразилія зацікавлена в розширенні лінійки медпрепаратів, які вона імпортує з нашої країни, а також у спільному виробництві ліків, - заявив в ексклюзивному коментарі журналістам каналу БТБ керівник відділу сприяння торгівлі та інвестиціям посольства Бразилії в Україні Луїс Фернандо Машадо.

Машадо нагадав, що кілька років тому був започаткований спільний проект між українською компанією «Індар» та бразильською «Фармангінес». «Бразилія почала закупляти інсулін в Україні, готувати власні наукові кадри у цій галузі. Проект стрімко розвивався, і наразі «Індар» планує створити спільне підприємство з бразильською компанією і відкрити завод у Бразилії», - сказав він.

«Цей проект відкриває для України фармацевтичний ринок Бразилії. З власного досвіду я знаю, що медикаменти в Україні дешевші, ніж у Бразилії. Тим паче, що Україна має патенти і на інші фармпрепарати. Тому я припускаю, що це співробітництво буде поширюватися і на інші сектори. Так завжди буває: коли компанії починають краще пізнавати один одного, народжуються нові ідеї», - додав Машадо.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інформація для охочих ...

КОМЕНТАРІ