Чернівці: Віталій Михайлішин зустрівся із Генеральними консулами Республіки Польща у Вінниці та Львові Кшиштофом Свідериком та Ярославом Дроздом

Чернівці: Віталій Михайлішин зустрівся із Генеральними консулами Республіки Польща у Вінниці та Львові Кшиштофом Свідериком та Ярославом Дроздом

10.12.13 10:35 0 729
9 грудня, відбулась зустріч секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина з Генеральним консулом Республіки Польща у Вінниці паном Кшиштофом Свідериком та Генеральним консулом Республіки Польща у Львові паном Ярославом Дроздом.

Візит був пов’язаний із тим, що Чернівецька область перейшла під юрисдикцію консульського округу у місті Вінниця, і, таким чином, відбулося офіційне представлення та перший приїзд нового консула до Чернівців. Окрім протокольної частини відбулося обговорення подальшої співпраці та реалізації спільних проектів в Чернівцях. Основна увага була приділена розвитку інфраструктури, транскордонного співробітництва та поширенню культурної кооперації між двома народами. В ході зустрічі було відзначено важливість проробленої роботи в напрямку підтримки польської спільноти в Чернівцях. Пан Дрозд відзначив важливу роль Чернівців у розвитку україно-польських стосунків та побажав керівництву міста наснаги та успіхів у співпраці з його колегами з Вінниці та реалізації спільних задумів. Сторони домовились про продовження діалогу та укріплення стосунків між двома народами як на регіональному, так і на загальнонаціональному рівні. Також було погоджено наступну зустріч Віталія Михайлішина з Кшиштофом Свідериком для обговорення спільних проектів в 2014 році.

Користуючись нагодою, Чернівецька міська рада висловлює вдячність і повагу Генеральному консулу Польщі у Львові п. Ярославу Дрозду за тісну співпрацю, реалізацію спільних проектів та розвиток взаємовідносин між Україною та Польщею та бажаємо Генеральному консульству у Львові успіхів у подальшій діяльності.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ