У Горохові на Волині відбулося народне віче на підтримку "Маршу мільйонів"

У Горохові на Волині відбулося народне віче на підтримку "Маршу мільйонів"

10.12.13 09:35 0 770
8 грудня 2013 року в місті Горохові відбулося народне віче на підтримку "Маршу мільйонів", який відбувся в Києві. Місцева районна влада на чолі з головою Горохівської РДА Жанною Савчук повністю проігнорувала цей захід.

Участь у народному віче в Горохові взяли близько 300 людей. Серед учасників – активісти опозиційних політичних партій ВО "Свобода", ВО "Батьківщина", громадських організацій, представники громади міста та району.

Депутат Горохівської районної ради від ВО "Свобода" Святослав Савчук у виступі наголосив, що громада має продовжувати тиск на антинародну олігархічну владу, яка діє бандитськими методами проти своїх громадян і не служить інтересам суспільства.

"Побувавши в країнах Европи, я зробила чіткий вибір на користь европейському курсу розвитку. Я вірю і надіюсь, що в Україні відбудуться системні зміни, які дозволять нам стати однією з провідних держав світу з високим стандартом життя. Мене обурюють дії Партії регіонів, яка спочатку примусово збирає людей на штучні антифашистські мітинги, а потім забороняє їхати на Евромайдан і боротися проти диктатури", – наголосила свободівка Валентина Магурчак.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представники Львівщини ...
Наступна новина: Рівненські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ