Швейцарські експерти високо оцінили рівень ІТ-технологій в електронному урядуванні Волинської області

Швейцарські експерти високо оцінили рівень ІТ-технологій в електронному урядуванні Волинської області

10.12.13 18:00 0 809
Минулого тижня в області працювала експертна група фахівців Швейцарського бюро співробітництва при Посольстві Швейцарcької Конфедерації в Україні. Спеціалісти приїхали на Волинь, аби обговорити можливість впровадженням спільних нових проектів у сфері електронного урядування. Про це на сьогоднішній оперативній нараді розповів голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Ознайомившись із місцевими напрацюваннями в цій сфері: відвідавши Луцький ЦНАП, Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф й Боратинську сільську раду, де широко застосовуються новітні інформаційні технології, а також після презентації низки інших волинських проектів в електронному урядуванні, експерти були приємно вражені. Швейцарські спеціалісти високо оцінили рівень ІТ-технологій в електронному урядуванні Волинської області. «Настільки, що засумнівалися, чи потрібна регіону допомога у цій галузі», - зауважив Борис Клімчук.

В ході зустрічі з представниками Швейцарського бюро співробітництва, яка відбулася після їх поїздки, голова облдержадміністрації запропонував фахівцям посольства вибрати для подальшої роботи три регіони України: найсильніший, з середніми можливостями та з найменшим рівнем втілення сучасних технологій в електронному урядуванні. Таким чином через обмін досвідом та із залученням коштів грантової допомоги можна буде суттєво наблизити електронне урядування в Україні до кращих європейських стандартів.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ