В Луцьку шаховий турнір до Дня інвалідів

В Луцьку шаховий турнір до Дня інвалідів

10.12.13 14:55 0 803
7-8 грудня за сприяння шахово-шашкового клубу "Біла тура" міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» відбувся шаховий турнір серед осіб з вадами зору, слуху та опорно-рухового апарату, присвячений Міжнародному дню інвалідів. У змаганнях брали участь спортсмени-інваліди з обласного центру і міста Ковеля.

Змагання закінчилися перемогою гостя з Ковеля, кандидата в майстри спорту Романа Кінаша. Всі сім партій він завершив перемогою, при чому остання партія на долю першого місця вже не впливала.

Доля ж другого і третього місця вирішувалася якраз в останньому турі, де між собою зустрілися лучани Едуард Поліщук і Анатолій Шепелюк, у якого було на одне очко більше, ніж у його суперника. Саме очна зустріч між ними мала вирішити долю другого місця. Сильнішим виявився Едуард Поліщук, який за додатковими показниками виборов друге місце. Третє місце залишилося за Анатолієм Шепелюком.

Переможці турніру були нагороджені дипломами та медалями. Загалом змагання пройшли в хорошій, дружній атмосфері, а учасники висловили бажання проводити такі заходи частіше, в чому пообіцяли при можливості сприяти, як шахово-шашковий клуб "Біла тура" міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», так і регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ