Волинська область: протягом вихідних рятувальники здійснили 7 виїздів для надання допомоги водіям на автодорогах регіону

Волинська область: протягом вихідних рятувальники здійснили 7 виїздів для надання допомоги водіям на автодорогах регіону

10.12.13 14:20 0 695
У зв’язку з ускладненням погодних умов 6-7 грудня підрозділи Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області розчистили від повалених дерев автошляхи та надавали допомогу водіям вантажних, легкових автомобілів, мікроавтобусів, спецавтомобілів у Луцькому, Володимир-Волинському, Локачинському, Ківерцівському районах та у місті Луцьку.

З огляду на дорожню ситуацію звертаємося до усіх автомобілістів Волині бути обережними під час керування транспортним засобом.

За несприятливих погодних умов відмовитися від поїздки. Та якщо ж її скасувати не вдається, добре підготуватись, щоб вберегти себе від небезпек.

Підготуйте транспортний засіб, поклавши до нього снігову лопату, трос, теплі речі та достатній запас пального для можливості зігрітися у разі потрапляння у сніговий замет.

Пам’ятайте про зарядний пристрій до мобільного телефону, з якого в разі виникнення надзвичайної ситуації набирайте 101!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненська область: за ...

КОМЕНТАРІ