Закарпаття: на Іршавщині домашнього тирана заспокоювали правоохоронці

Закарпаття: на Іршавщині домашнього тирана заспокоювали правоохоронці

10.12.13 12:23 0 809
38-річний житель одного з сіл Іршавського району зловживає спиртними напоями і на цьому грунті у його сім′ї часто виникають сварки. Тож багатодітна родина частенько викликає працівників Іршавського райвідділу міліції, щоб заспокоїти п′яного батька.

От і тепер дружина поралась по господарству, коли ввечері чоловік прийшов додому п′яний. Став нецензурно лаятись, намагався побити жінку. Старша дочка разом із своєю молодшою сестрою спробували захистити маму і заспокоїти батька, зробили йому зауваження відносно щоденного вживання горілки. Проте зауваження дітей лише розлютило батька, і він став одній з дочок викручувати руку і відштовхнув її так, що вона вдарилась об стінку, а далі впала на підлогу. Здавалось, що на цьому бійка припинилась, адже п′яний пішов кудись у своїх справах.

Жінка та діти полягали спати, однак далеко за північ чоловік повернувся додому ще більше п′яний. Зайшов до спальної кімнати, де відпочивала дружина та діти, увімкнув світло, почав ображати, а далі бити жінку. Від ридань матері діти прокинулись і теж почали плакати. Тільки після втручання сина, який виштовхав п′яного батька з будинку на подвір′я, припинилась бійка.

На цей раз жінка не стерпіла знущань домашнього тирана й повідомила про інцидент до Іршавського районного відділу міліції. Сімейного дебошира було доставлено до міліції, а побиту жінку та одну з дочок направлено на судово-медичну експертизу.

За даним фактом слідчий Іршавського РВ УМВС підполковник Мирон Шкарампота розпочав кримінальне провадження за ч.1 ст.125 та ч.2 ст.125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Згорьовані жінка та діти сподіваються, що їх мучитель отримає по заслузі, а їм після цього стане легше жити.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ