Закарпатські правоохоронці затримали молодиків, які цинічно вбили жінку

Закарпатські правоохоронці затримали молодиків, які цинічно вбили жінку

10.12.13 11:15 0 946
Правоохоронцям знадобилося чотири дні, щоб розкрити резонансний злочин, який стався цими днями в селі Калини Тячівського району. Двоє чоловіків, вдерлись до помешкання місцевої жительки, вимагали кошти, знущались та по-звірячому вбили її.

Вечірньої пори до чергової частини Тячівського районного відділу міліції надійшло повідомлення від жителя с.Калини Тячівського району. Заявник повідомив, що у своєму будинку він знайшов дружину зв’язаною та мертвою.

На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група районного відділу міліції. Як з’ясували правоохоронці, невідомі зловмисники вечірньої пори проникли в будинок потерпілої. Сталось так, що саме в той момент господиня була в хаті одна, а чоловік, нічого не підозрюючи, спокійно дивися телевізор у літній кухні. Коли зайшов до хати, то був шокований і не вірив своїм очам. На підлозі зв’язана лежала його дружина, в будинку все було перевернуто. Нападники електрошнуром від подовжувача зв’язали жертві руки за спиною, поклали на підлогу та задушили футболкою…

З будинку своєї жертви зловмисники поцупили грошові кошти в сумі 8000 доларів, 100 Євро та 70 тис. російських карбованців, після чого втекли.

Ретельно обстеживши місце події, правоохоронці розпочали роботу по розкриттю тяжкого злочину, що набув певного суспільного резонансу в с. селі Калини. До роботи включилися оперативні служби та були залучені дільничні інспектори міліції. З метою вловити нитку, яка б вивела на слід злочинців, працівники міліції спілкувались та опитували сотні громадян, перевіряли раніше судимих, аналізували та співставляли факти.

Наполегливі пошуки нарешті дали позитивний результат. В поле зору співробітників управління карного розшуку та тячівських оперативників потрапили молоді хлопці 22-річний житель Перечинського району та 23-річний уродженець Тячівського району. Затримані молодики зізналися в скоєному злочині. Як з’ясувалося, мотивом вчинення вбивства жінки стали кошти.

За даним фактом слідчим відділенням Тячівського РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 «Умисне вбивство» та ст.187 «Розбій» КК України. Речові докази вилучені. Фігурантам справи повідомлено про підозру у вчинені злочину. На даний час вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення. Слідство у справі триває.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ