Закарпатські рятувальники допомагають водіям у складних метеорологічних умовах

Закарпатські рятувальники допомагають водіям у складних метеорологічних умовах

10.12.13 10:10 0 813
Через складні погодні умови, що склались на території Закарпаття, рятувальні підрозділи Управління ДСНС та служби життєзабезпечення області здійснюють постійний моніторинг щодо ситуації на автошляхах області. У разі виникнення на дорогах краю найменшої загрози утворення заторів, підрозділи ДСНС відразу діють за призначенням.

Так, рятувальники Мукачівського району допомагали 43-річному громадянину. Чоловік не впорався з керуванням на слизькій дорозі на вулиці Сороча у місті над Латорицею та з’їхав у кювет. ДСНСники, що прибули за викликом, за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували його автомобіль «FIAT Dukatо».

Друге повідомлення про те, що водії багатотонників потребують допомоги надійшло о 14:10. Цього разу рятувальники за допомогою автотягачів, що чергують на перевалах Воловецького району, відбуксирували три вантажні автомобілі. Як з’ясувалось, водії-далекобійники вирішили пообідати в придорожньому кафе. Для цього зупинилися на узбіччі. А, коли спробували поїхати далі, то самостійно не змогли рушити з місця. Всі транспортні засоби відбуксировано.

Ситуація, яка склалася в регіоні через складні погодні умови, перебуває на постійному контролі керівництва Управління ДСНС України у Закарпатській області.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ