В Закарпатській області виноградівські правоохоронці вітали ветерана міліції Миколу Шимка з Днем народження

В Закарпатській області виноградівські правоохоронці вітали ветерана міліції Миколу Шимка з Днем народження

10.12.13 08:27 0 944
Нещодавно відсвяткував свій день народження ветеран виноградівської міліції Микола Михайлович Шимко. Зі святом іменинника привітало керівництво Виноградівського РВ УМВС, зокрема начальник сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Андрій Вайнагій, начальник сектору кадрового забезпечення В’ячеслав Магурський та голова ветеранської організації Іван Менджул.

З радістю і посмішкою Микола Михайлович разом зі своєю дружиною зустрічає виноградівських правоохоронців. Адже він і на пенсії допомагає молодим міліціонерам, які звертаються до нього за порадою, як до досвідченого правоохоронця. Проте цього разу міліціонери прийшли привітати свого колегу з Днем народження.

Хороший настрій завжди панує в будинку Миколи Михайловича. Діти, онуки радують ветерана. З великим задоволенням молодше покоління слухає про життя дідуся, а розповісти йому є що.

- Я присвятив 29 років свого життя роботі в службі по боротьбі з економічною злочинністю, за що вдячний долі, - говорить Микола Михайлович. - Адже так приємно, коли, перебуваючи на пенсії, в гості приходять молоді колеги, слухають та розповідають.

Як зізнався сам Микола Шимко, жодного разу він не пожалкував, що був правоохоронцем. «Професія міліціонера почесна та дуже відповідальна,- продовжує Микола Михайлович. - Правоохоронець має бути чесним сам з собою, тільки так він може допомагати іншим людям».

Керівництво та весь особовий склад Виноградівського РВ УМВС, Рада ветеранів виноградівської міліції щиро вітають підполковника запасу Миколу Шимка з днем народження, бажають ветерану довгих років життя, міцного здоров’я, радості в житті й здійснення усіх задумів.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформація для охочих ...
Наступна новина: За втручання прокуратури ...

КОМЕНТАРІ