На Закарпатті міліція викрила посадових осіб райдержадміністрації

На Закарпатті міліція викрила посадових осіб райдержадміністрації

10.12.13 13:45 0 875
Своїми незаконними діями службовці Тячівської РДА завдали шкоди державі на загальну суму майже 120 тисяч гривень. Така вартість вказаних земельних ділянок, наданих з порушенням закону двом приватним особам

Співробітники обласного управління Державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС України в Закарпатській області в ході перевірки з питань дотримання земельного законодавства, проведеної спільно із Державною інспекцією сільського господарства в Закарпатській області, встановили зловживання в особи Тячівської районної державної адміністрації. Службові особи РДА, діючи умисно на користь фізичних осіб, перевищуючи обсяг наданих їм повноважень, у грудні 2012 року підготували та прийняли розпорядження, яким передали безоплатно у приватну власність двом жителям району земельні ділянки загальною площею 0,1116 га та 0,098 га. Земля надана для будівництва та обслуговування житлового будинку за межами населеного пункту – села Угля Тячівського району. Цим самим було порушено вимоги Земельного Кодексу України.

Дана подія слідчими внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, в діях службових осіб райдержадміністрації вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.365 Кримінального кодексу України (Перевищення влади або службових повноважень). Слідство у справі триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: на ...
Наступна новина: У Волинській області арешт ...

КОМЕНТАРІ