В Ужгороді затримано крадія комунального майна

В Ужгороді затримано крадія комунального майна

10.12.13 17:23 0 889
Ужгородські патрульні затримали місцевого мешканця, котрий переносив металеву решітку, яку він поцупив з під’їзду багатоповерхівки по вулиці Минайській. Крадену залізяку злодій, вочевидь, мав намір здати на металобрухт.

Днями із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся майстер дільниці одного з ЖРЕР, який повідомив про те, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала металеву решітку для батареї з під′їзду 7-го поверху багатоповерхівки по вулиці Минайській.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та наряд патрульної служби міськвідділу міліції. Завдяки професійним діям правоохоронців, ця крадіжка була розкрита. Міліціонери встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 54-річний безробітний місцевий мешканець. Під час розмови з міліціонерами чоловік зізнався, що крадіжку спланував завчасно. Як повідомив правопорушник, викрадене хотів продати, а «зароблене» таким чином – витратити на власні потреби.

Речовий доказ вилучено. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі на строк до трьох років. На даний час триває слідство, а остаточну крапку в цій неприємній історії поставить суд, зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Василь Довганич.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Борис Клімчук: Область у ...

КОМЕНТАРІ