У Закарпатті на дороги витягнули 125 дорожників та 56 одиниць важкої техніки

У Закарпатті на дороги витягнули 125 дорожників та 56 одиниць важкої техніки

10.12.13 09:08 0 837
Понад 1000 дорожників та майже 700 одиниць дорожньої техніки були задіяні для забезпечення безпечного та безперешкодного руху автомобільними дорогами України в ніч на 9 грудня.

За даними оперативно-диспетчерської служби Укравтодору найбільшу кількість сил було сконцентровано в Закарпатській, Харківській, Волинській, Полтавській та Чернігівській областях.

Так на Закарпатті ліквідацію переметів на проблемних ділянках доріг та перевалах забезпечували 125 дорожників та 56 піскорозкидувачів, бульдозерів і автогрейдерів, на Харківщині розчищення доріг здійснювали 90 співробітників облавтодору із залученням 71 одиниці техніки, а на Волинських трасах запобігали утворенню заторів 84 спеціалісти дорожнього господарства та 69 дорожніх механізми.

За інформацією Служб автомобільних доріг в регіонах, покриття автомобільних доріг регулярно очищується та обробляється протиожеледними матеріалами, а у місцях концентрації ДТП і на проблемних ділянках введено цілодобове чергування відповідальних працівників дорожніх служб і спеціальної техніки.

З огляду на значне погіршення погодних умов на всій території України, Укравтодор закликає водіїв бути уважними, обережними та чітко дотримуватися Правил дорожнього руху з метою недопущення виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Повідомляє прес-служба Укравтодору.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ