Хмельницька область: рятувальники відбуксирували карету швидкої медичної допомоги та 2 автомобілі які потрапили в снігові замети

Хмельницька область: рятувальники відбуксирували карету швидкої медичної допомоги та 2 автомобілі які потрапили в снігові замети

10.12.13 11:54 0 769
8 грудня о 13:45 на пункт зв’язку 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ізяслав надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Криволука Ізяславського району в сніговому переметі застряг автомобіль швидкої медичної допомоги, який слідував до хворого.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Ізяславського району, які за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували автомобіль швидкої допомоги на розчищену ділянку дороги.

О 16:15 на пункт зв’язку 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Старокостянтинів - Шепетівка поблизу с. Велика Шкарівка Шепетівського району внаслідок несприятливих погодних умов автомобіль «Таврія», в якому перебуває четверо людей та 2-х річна дитина заблоковано у сніговому заметі, що спричинило зупинку руху автотранспорту.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Шепетівського району, які за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували автомобіль у напрямку руху, завдяки чому рух транспорту було відновлено.

О 18:34 до служби порятунку Старосинявського району поступило повідомлення від водія автомобіля «РЕНО», що на сполученні автодоріг між с. Перекора – с. Цимбалівка автомобіль з’їхав з дороги у кювет та не в змозі самотужки виїхати.

На допомогу водієві негайно прибули рятувальники 34 Державного пожежно-рятувального поста смт. Стара Синява, які за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку дороги.

ГУ ДСНС України

У Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ