В Івано-Франківську за сприяння депутата міської ради Миколи Яциновича замінено ліфт у житловому будинку

В Івано-Франківську за сприяння депутата міської ради Миколи Яциновича замінено ліфт у житловому будинку

10.12.13 10:01 0 709
У будинку на вулиці Вовчинецька, 202 запущено новий ліфт якого мешканці потребували уже понад 15 років

З поміж своєї буденності день 9-го грудня 2013 року для мешканців будинку, що на Вовчинецькій, 202 став неабияким радісним та очікуваним. Тут запущено новенький ліфт, якого мешканці потребували уже понад 15 років.

Як розповідають самі ж мешканці дев’ятиповерхового будинку, ліфт вийшов із ладу ще у 90-тих роках. З того часу й до доводилось ходити пішки, адже на жодні звернення та прохання влада не реагувала посилаючись на нестачу фінансування.

Обраний по цьому округу депутат міської ради Микола Яцинович (фракція ВО «Свобода») розповідає, що на перший його депутатський прийом саме прийшов мешканець цього будинку, інвалід з обмеженими руховими можливостями і розповів про величезні незручності які йому завдає відсутність ліфта, а це щоденні муки долання дев’яти поверхів.

Микола Яцинович виконав свою обіцянку дану на першому прийомі, про те, що до кінця каденції міської ради ліфт працюватиме.

Мешканці висловили свою велику подяку як Миколі Яциновичу так і всьому депутатському корпусу, за увагу та небайдужість до потребуючих.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ