Івано-Франківщина: довірте охорону власного майна професіоналам!

Івано-Франківщина: довірте охорону власного майна професіоналам!

10.12.13 08:02 0 791
Державна служба охорони розпочинає Всеукраїнську соціальну акцію «Квартира під охорону-2013». Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив начальник Управління ДСО при УМВС в області полковник міліції Олександр Скорняков.

Як відомо на період зимових свят чимало громадян тимчасово вирушають подалі від міської метушні і залишають свої помешкання без нагляду і охорони. Відомо про це і квартирним крадіям, які починають активізувати свою роботу саме у цей час. Задля того, щоб не стати жертвою крадіїв, Державна служба охорони радить захистити своє майно, скориставшись охороною професіоналів, а з тим і акцією «Квартира під охорону-2013», яка триватиме в період часу з 10 по 25 грудня.

За словами Олександра Скорнякова, на під охороною ДСО на території області перебувають 2010 квартир і будинків з особистим майном громадян. Особи, які мають намір обікрасти чуже житло, дізнавшись, що воно перебуває під міліцейською охороною, просто не намагаються проникнути туди. Про це свідчить статистика: якщо в 2012 році було чотири безуспішні спроби обікрасти охоронюване житло, то цього року – жодної.

Аби забезпечити збереження Вашого майна, Ви можете скористатися умовами акції, а саме 50% знижкою на проведення монтажних робіт. Вартість охорони приватного помешкання – 50 гривень, та спостереження тривожної сигналізації 15 гривень впродовж перших трьох місяців. Також є можливість отримати позики від банку-партнера на встановлення засобів сигналізації на термін 3 місяці під 3% від суми позики.

При зверненні до Державної служби охорони заявка відразу передається відповідальному інженеру, який негайно зв’яжеться із Вами й у зручний для Вас час прибуде за вказаною адресою. Кваліфікований працівник ДСО надасть безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, вартості монтажних робіт та абонентської плати.

Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону Ваша власність гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін. У разі спроби зловмисників проникнути до Вашого помешкання на пульт Державної служби охорони надійде сигнал «Тривога» й мобільна група добре підготовлених та належно озброєних міліціонерів охорони прибуде за кілька хвилин на місце події й не дасть зловмисникам заволодіти Вашим майном.

При виконанні робіт із обладнання помешкань системою охоронно-тривожної сигналізації використовуються прилади, що пройшли відповідну сертифікацію та рекомендовані для організації охорони об’єктів.

Отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони Ви зможете, звернувшись безпосередньо до територіального підрозділу ДСО або зателефонувавши за номером

0 800 502 220 0 800 211 000

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ