У Львівській області укрпошта порадувала новим поштовим комплектом до Святого Миколая

У Львівській області укрпошта порадувала новим поштовим комплектом до Святого Миколая

10.12.13 10:10 0 875
6 грудня 2013 року у Поштамті Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» відбулася офіційна церемонія спецпогашення поштового набору «Лист Святого Миколая», в якій взяли участь голова Львівської облдержадміністрації Сало Олег Миколайович, генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Кривенко Костянтин Євгенійович, директор Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Веселий Василь Васильович, директор дитячого будинку змішаного типу «Вишенька» Вихопень Оксана Миколаївна.

Поштовий набір «Лист Святого Миколая», який Укрпошта вже традиційно презентує напередодні різдвяних та новорічних свят, включає поштовий конверт та листівку з привітанням і виконаний у традиційному українському стилі. Милі та веселі янголята, добрий та щедрий Святий Миколай з купою подарунків, зимова ніч із мереживними сніжинками – символи надзвичайно теплого та родинного свята.

Автором зимової новинки від Укрпошти є добре відома, талановита художниця Наталія Кохаль, роботи якої вже не перший рік посідають почесні місця на філателістичних виставках і визнаються українськими поціновувачами марок одними з кращих.

За словами генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Костянтина Кривенка, поштовий набір «Лист Святого Миколая» має стати у нагоді всім батькам, які хочуть порадувати свою малечу у ніч на 19 грудня. У ніч незвичайну та чарівну. У ніч, під час якої відбуваються чудеса та здійснюються мрії дітей: чемних, слухняних та старанних.

Чудовий подарунок – поштовий набір «Лист Святого Миколая» можна буде придбати у всіх відділеннях поштового зв’язку.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ