Львівщина: на Старосамбірщині перенесли вибори

Львівщина: на Старосамбірщині перенесли вибори

10.12.13 13:37 0 706
Відповідно до рішення Новоміської сільської виборчої комісії вибори депутатів сільської ради в одномандатному виборчому окрузі № 17 визнано такими, що не відбулися 8 грудня 2013 року у зв’язку з відсутністю фінансування та повторно призначено день голосування на 19 січня 2014 року. Проміжні вибори призначаються у разі дострокового припинення повноважень депутата.

Згідно з інформацією відділу ведення Державного реєстру виборців виборчий округ № 17 включає 78 виборців. Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 21 лютого 2013 року № 39 «Про затвердження середніх норм видатків територіальних та дільничних виборчих комісій на підготовку і проведення проміжних та повторних виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад у разі їх призначення у 2013 році» орієнтовна сума коштів на виготовлення 78 виборчих бюлетенів для голосування в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 17 складає 47 грн.

Проміжні вибори, згідно із статтею 60 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», проводяться за рахунок коштів відповідних місцевих бюджетів та коштів власних виборчих фондів місцевих організацій партій, кандидатів у депутати в одномандатних виборчих округах.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Дорожній ...
Наступна новина: На Закарпатті міліція ...

КОМЕНТАРІ