У Львівській області порушення правил безпеки при використанні піротехнічного засобу призвело до трагічних наслідків

У Львівській області порушення правил безпеки при використанні піротехнічного засобу призвело до трагічних наслідків

10.12.13 14:21 0 790
Розпочинаються новорічні та Різдвяні свята. Петарди і феєрверки як і раніше залишаються одним із найбільш використовуваних атрибутів у ці дні. Але невміле і необережне поводження з піротехнікою призводить до тяжких наслідків. Найчастіше від вибухів петард і феєрверків страждають підлітки.

До Бориславського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до міської лікарні доставлено трьох неповнолітніх хлопців з термічними опіками обличчя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що учні однієї з шкіл міста Борислава, близько 19.00, гуляли біля недіючої нафтогазової свердловини і кинули у вентиляційну трубу петарду, внаслідок чого у трубі відбулося загоряння суміші газу.

Троє школярів госпіталізовані в хірургічне відділення Бориславської центральної міської лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді термічних опіків обличчя, рваними ранами обличчя та контузією очей.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 ( Умисне легке тілесне ушкодження).

Правоохоронці в черговий раз нагадують, що необережне поводження з піротехнічними виробами може призвести до трагічних наслідків. Тому, використовуючи феєрверки, петарди і салютні установки, будьте уважні, дотримуйтесь інструкцій з експлуатації. Не дозволяйте дітям використовувати піротехнічні вироби самостійно. Категорично забороняється використовувати саморобні піротехнічні вироби. Пам'ятайте, дотримуючись цих простих правил, ви убезпечите себе та оточуючих вас людей.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: за ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ