В Житомирській області у грудні відбудеться презентація альбому Артема Кондратюка

В Житомирській області у грудні відбудеться презентація альбому Артема Кондратюка

10.12.13 10:50 0 740
Житомирською обласною молодіжною громадською організацією "ХХІ покоління" у вересні-листопаді 2013 року проведена робота з підготовки необхідної проектної документації і організовано випуск дебютного аудіоальбому "Для тебя" Артема Кондратюка - талановитого співака Житомирської області, лауреата "Гран-прі" багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів, соліста Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера, фіналіста телепроекту каналу 1+1 "Голос країни".

Тиражування випуску альбому у кількості 1 тисяча примірників здійснюється за фінансової підтримки Департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації та за сприяння заступника голови-керівника апарату обласної державної адміністрації Олександра Никитюка, директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Раїси Гулої, помічника директора департаменту сім'ї, молоді та спорту і голови ЖОМГО "ХХІ покоління" Віталія Сівко, журналіста і громадського діяча Олени Галагузи.

Ініціатива випуску альбому була висловлена головою обласної державної адміністрації Сергієм Рижуком ще під час його особистої зустрічі в червні з Артемом. Сергій Рижук тоді привітав обдарованого земляка з проходженням до фіналу вокального шоу України та в якості оберегу подарував Артему ікону Божої Матері, спеціально освячену Архієпископом Житомирським і Новоград-Волинським Владикою Никодимом. Презентацію аудіоальбому під назвою "Для тебя" запланована у грудні 2013 року в приміщенні Житомирської облдержадміністрації. Випуск і тиражування альбому здійснює відома компанія Atlantic Music Agency.

Від імені молоді, партнерів, колег, ЖОМГО "ХХІ покоління" дякує за постійну підтримку керівництву обласної державної адміністрації. А нашому талановитому співаку Артему Кондратюку бажаємо подальших творчих успіхів, підкорення нових життєвих та музичних олімпів!

Координатор проекту - помічник директора департаменту сім'ї, молоді та спорту і голова ЖОМГО "ХХІ покоління" Віталій Сівко. Музичний керівник Артема Кондратюка - Лариса Івасенко. Дизайнер ЖОМГО "ХХІ покоління" - Любомир Олянич. Фотограф - Маргарита Івасенко.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ