На Рівненщині громадські формування допомагають міліції охороняти порядок на вулицях

На Рівненщині громадські формування допомагають міліції охороняти порядок на вулицях

10.12.13 13:35 0 811
Щоденно народні дружинники допомагають правоохоронцям патрулювати вулиці. Найбільш актуально це зараз у місцях масового скупчення людей. Самі ж добровольці говорять, що це вияв їх громадянської позиції, оскільки таким чином вони допомагають не лише міліції, а й населенню.

Зараз на території Рівненщини діє понад сто громадських формувань. Кожного дня їх учасники заступають для патрулювання вулиць Рівного, районних центрів, селищ та сіл.

— На в Україні є неспокійна ситуація, а тому потрібно робити все аби під час мирних акцій не постраждала жодна людина, — зазначив керівник рівненського громадського формування «СОМ» Андрій Маркевич. — Разом з працівниками міліції ми намагаємося не допустити порушення громадського порядку. Наші люди виходять на патрулювання щоб провести роз’яснювальну роботу серед молоді, пояснюємо їх законні права та обов’язки, розказуємо про законодавство і яким чином вони можуть висловлювати свою думку, тому що багато молоді може піддатися впливу так званих провокаторів.

Участь добровольців у охороні громадського порядку дозволяє збільшити кількість патрулів, що у свою чергу робить вулиці населених пунктів безпечнішими.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті міліція ...
Наступна новина: «Дорожній ...

КОМЕНТАРІ