Управління з питань туризму та курортів співпрацюватиме з Туристичною палатою України та Асоціацією «Журналістський прес-клуб України»

Управління з питань туризму та курортів співпрацюватиме з Туристичною палатою України та Асоціацією «Журналістський прес-клуб України»

10.12.13 13:59 0 831
В управлінні з питань туризму та курортів відбулася зустріч з віце-президентом громадської організації Клуб корінних киян «Вічність» Дмитром Кокаревим та директором ТОВ «ПроІнфо» Андрієм Дмитренком, які приїхали до Тернополя з метою налагодження співпраці управління та туристичних фірм області з Туристичною палатою України та Асоціацією «Журналістський прес-клуб України».

Гості повідомили про готовність виступити посередником у міжнародному співробітництві з Туристичними палатами країн Європи. Особливу зацікавленість у фахівців управління викликали пропозиції ТОВ «ПроІнфо» щодо створення інформаційних баз даних з розвитку туристичної галузі Тернопільщини.

Окрім того, цікавими були пропозиції щодо підготовки рекламно-презентаційних матеріалів та продовженням циклу публікацій про історію замків Тернопільщини видавництвом «Promotion time».

Тамара Маркевич директор туристичної фірми «Золоте руно» (м.Ровеньки Луганської області) обговорила спільні проекти з оздоровлення дітей та шахтарів у Тернопільській області з директором ЗАТ «ТернопільТурист» Галиною Сопронюк.

Гості відвідали Збаразький замок, де ознайомилися з історичним минулим фортеці, а також зустрілися з науковцями НЗ «Замки Тернопілля» і обговорили питання співпраці у підготовці рекламно-презентаційної продукції.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях працівники ...

КОМЕНТАРІ