На Тернопіллі за блокування адмінбудівлі та знищення банеру слідчі оголосили повідомлення про підозри у скоєнні злочинів

На Тернопіллі за блокування адмінбудівлі та знищення банеру слідчі оголосили повідомлення про підозри у скоєнні злочинів

10.12.13 13:24 0 748
Раніше повідомлялося про відкриття кримінальних проваджень за фактами блокування адміністративного приміщення Тернопільської обласної ради та обласної держадміністрації, а також пошкодження банеру однієї із політичних партій у райцентрі Гусятин.

Працівники міліції повідомили про підозру особам, які у місті Тернополі організували та вчинили кримінальне правопорушення, передбачене статтею 341 Кримінального кодексу України.

Щодо пошкодження банеру у Гусятині, то правоохоронці встановили осіб, які вчинили хуліганство. Одного із них притягнули до адмінвідповідальності, іншому вручене повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч 1 ст. 296 КК України. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває подальше розслідування.

До відповідальності працівники міліції притягують лише порушників закону. Правоохоронці не турбуватимуть учасників мирних акцій протесту та осіб, які не порушують законодавство. Під час їх проведення буде надійно забезпечено громадський порядок.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ