Захоплення протестувальниками урядових чи муніципальних будівель призведе до застою в житті країни - Меттью Роянські

Захоплення протестувальниками урядових чи муніципальних будівель призведе до застою в житті країни - Меттью Роянські

10.12.13 14:30 0 814
Директор Інституту Кенана при Міжнародному центрі Вудро Вільсона (США) Меттью Роянські (Matthew Rojansky) вважає, що захоплення протестувальниками урядових будівель призведе до застою в житті країни. Таку думку він висловив в ексклюзивному інтерв'ю каналу БТБ. Він наголосив на беззаперечності права громадян на мирні зібрання. Водночас, на його думку, перешкоджання функціонуванню муніципальних чи урядових будівель ставить під загрозу громадський добробут, адже уряд позбавлений можливості виконувати свої функції та піклуватися про народ.

«Я не можу уявити ситуацію, коли всі урядові будівлі окуповані протягом кількох тижнів чи місяців. Я думаю, це призведе до застою у країні в цілому. Це те, чого хочуть деякі протестувальники. Але немає гарантії, що вони досягнуть успіху. Зрештою, все може закінчитися тим, що вони шкодитимуть своїм співвітчизникам», – припустив експерт.

Він також висловився за розв’язання політичного протистояння переговорними методами та подальше продовження реформ у країні як шлях подолання суспільних проблем.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ