На Львівщині видано майже 12 тис. ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами

На Львівщині видано майже 12 тис. ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами

11.12.13 08:33 0 904
За 11 місяців 2013 року надходження акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів до загального фонду Державного бюджету на Львівщині становили 31,3 млн. гривень.

До місцевого бюджету надійшло 43,5 млн. грн. плати за ліцензії на право оптової торгівлі, експорту (імпорту), виробництва спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Протягом січня – листопада 2013 року на Львівщині видано 6557 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 5270 – на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Призупинено дію 1235 та анульовано 1270 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

У листопаді фахівці Міндоходів у області перевірили 14 суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю, та одного оптового торговця алкогольними напоями і тютюновими виробами. Під час проведення перевірок виявлено 19 порушень, зокрема:

- 8 фактів роздрібної торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від встановлених максимальних роздрібних цін на такі тютюнові вироби;

- 1 факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями без наявності ліцензії;

- 1 факт зберігання алкогольних напоїв без марок акцизного податку;

- 4 факти порушень касової дисципліни;

- у 5 випадках відібрано взірці марок акцизного податку для проведення експертних досліджень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: «Ми ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Якби ...

КОМЕНТАРІ