Розпочалися спортивні заходи „Ти зможеш, якщо зміг я!” з нагоди шкільних зимових свят серед вихованців дитячих спеціалізованих навчальних закладів

Розпочалися спортивні заходи „Ти зможеш, якщо зміг я!” з нагоди шкільних зимових свят серед вихованців дитячих спеціалізованих навчальних закладів

11.12.13 10:40 0 910
На Львівщині стартували масові спортивні заходи „Ти зможеш, якщо зміг я” серед дітей-вихованців дитячих спеціалізованих закладів з нагоди зимових свят.
Зокрема, цими днями представники Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та відділення НОК у Львівській області відвідали загальноосвітню школу-інтернат у с.Стрілки Старосамбірського району Львівщини.
Діти зустріли гостей цікавою спортивно-мистецькою програмою – були представлені номери з елементами танців та гімнастики. Кожна команда проголошувала свій тематичний девіз.
Від присутніх гостей учасників святкового дійства привітала учасниця зимових Олімпійських ігор в Ліллехаммері Христина Опьола.
До заходу долучилося понад 120 вихованців школи-інтернату. Діти змагалися у різноманітних естафетах, вікторинах та конкурсах спортивно-мистецької тематики. Особливо щиро уболівали за своїх вихованців працівники школи-інтернату на чолі з директор Цибом Я.І, які активно долучилися до організації свята.
Учасники отримали пам'ятні медалі, грамоти та спортивні м'ячі від Львівського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та відділення НОК України у Львівській області.

Подібні спортивні заходи „Ти зможеш, якщо зміг я” з нагоди зимових свят, будуть відбувалися на Львівщині упродовж грудня 2013 року та січня 2014 року у низці дитячих спеціалізованих закладів міст Борислава, Дрогобича, Сокаля, Стрия, Червонограда, Золочівського, Кам'яно-Бузького та Самбірського районів.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ