Олег Тягнибок: «Ми робимо те, чого прагне народ. Нашими діями керує Майдан»

Олег Тягнибок: «Ми робимо те, чого прагне народ. Нашими діями керує Майдан»

11.12.13 09:44 0 778
Дії лідерів опозиції відповідають тому, чого прагне народ. Майдан Незалежности – це вся Україна в мініатюрі. Саме тут видно, чого хоче вся нація. І саме на вимогу української нації і за дорученням активістів Майдану лідери опозиції здійснюють будь-які дії в ході Революції Гідности. На цьому наголосив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час виступу на Майдані Незалежности 10 грудня 2013 року.

Очільник «Свободи» зауважив, що опозиція може сісти за стіл переговорів лише після того, як влада виконає перші три вимоги Майдану: «Ми вимагаємо покарання негідників у погонах, які били мирних мітингувальнків, зокрема студентів, старших людей. Окрім того, влада має відпустити всіх активістів, яких ув’язнили під час акцій протесту. Ну і звісно – має піти у відставку уряд Азарова. Лише після цього ми вийдемо на Майдан і будемо радитися з громадою – чи варто йти на переговори і про що говорити з владою. Розмовляти рано чи пізно буде потрібно, однак наголошую: лише після виконання вимог Майдану та в разі погодження з боку громади. Наступні ж наші вимоги залишаються незмінними: підписання Угоди про асоціяцію з ЕС та імпічмент Президента».

«Революція буває різною. Але в нашому розумінні – це зміна системи влади. Потрібно поміняти не обличчя, не таблички на кабінетах із прізвищами – слід змінити цілу систему.

Це Революція Гідности, бо впродовж останніх трьох років топталися по наших внутрішніх почуттях, по нашій гідності, по нашому бажанню жити в успішній і багатій державі. Саме тому ми врешті-решт проявили свою гідність і показали, що є великою українською нацією. Ми маємо пишатися, що це наша, Богом дана земля. Хочемо тут, у себе, побудувати саме таке життя, як того забажаємо. Тому ми й робимо цей конкретний і рішучий крок», – заявив лідер націоналістів..

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ