Чернівці: Товариством «ТД Укрвторресурс» заготовлено 69 тонн технічної солі для посипання доріг міста в зимовий період

Чернівці: Товариством «ТД Укрвторресурс» заготовлено 69 тонн технічної солі для посипання доріг міста в зимовий період

11.12.13 15:59 0 1390
Враховуючи досвід минулої зими, товариством «ТД Укрвторресурс» було закуплено 69 тонн технічної солі, яка буде використовуватись у складі піщано-соляної суміші для посипання доріг міста. Для обслуговування території, закріпленої за товариством, необхідно близько 20 тонн солі. Іншу ж частину буде розподілено між міськими ЖРЕПами.

«Вперше сіль заготовлено у такому обсязі, – зазначає заступник директора ТОВ «ТД Укрвторресурс» Олег Луців. – Подібна практика значно полегшує роботу не тільки нашому товариству, а й міським ЖРЕПам, яким тепер немає необхідності здійснювати закупівлі самостійно».

Окрім цього, в рамках підготовки до зимового періоду 2013-2014 років працівниками ТОВ «ТД Укрвторресурс» було створено аварійні запаси матеріалів для оперативного реагування на негоду, снігоочищувальну техніку забезпечено паливно-мастильними матеріалами, закуплено нову резину на трактори та підготовлено й оновлено інвентар. Також товариством було придбано новий багатофункціональний екскаватор-навантажувач Foton.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ