Буковинським школярам розказали про навчальні заклади МВС

Буковинським школярам розказали про навчальні заклади МВС

11.12.13 17:30 0 782
Учні 10-11 класів школи №37 завітали до Чернівецького училища професійної підготовки працівників міліції, аби ознайомитися із навчальним процесом правоохоронців та детально дізнатися про умови вступу до навчальних закладів системи МВС.

Спочатку для юних гостей влаштували екскурсію територією училища, запросили їх оглянути навчальні аудиторії, а викладачі розповіли учням про юридичні та спеціальні дисципліни, які вивчають курсанти.

Начальник циклу вогневої підготовки В’ячеслав Макаревич розповів школярам про правила безпеки при поводженні зі зброєю, тактико-технічних характеристики пістолетів і автоматів. А старший викладач із фізичної підготовки Дмитро Магалюк продемонстрував прийоми самозахисту, яких навчають майбутніх міліціонерів під час занять.

Старшокласники у свою чергу цікавилися умовами вступу до навчальних закладів системи МВС України та подальшого працевлаштування.

Інформацію про заклади, які готують фахівців для органів внутрішніх справ, надав школярам заступник начальника училища з кадрового забезпечення Роман Єреміца, зазначивши, що крім можливості навчатися на державному замовленні, працевлаштування відповідно до набутого фаху є обов’язковою вимогою Міністерства внутрішніх справ.

Незавершені зустрічі учні подякували за цікаву екскурсію та змістовне інформування щодо навчання у міліцейських закладах.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До відповідальності ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ