В Луцьку міський голова Микола Романюк закликав усіх активізувати роботу з підготовки до новорічно-різдвяних свят

В Луцьку міський голова Микола Романюк закликав усіх активізувати роботу з підготовки до новорічно-різдвяних свят

11.12.13 16:19 0 842
Під час оперативної наради міський голова Микола Романюк акцентував на підготовці до новорічно-різдвяних свят. Він зазначив, що у місті заплановано багато цікавих заходів та подій. Все робиться для того, аби людям створити святковий настрій.

Микола Романюк повідомив, що незабаром розпочнуть вбирати ялинку на Театральному майдані міста. Її відкриття заплановане у День Святого Миколая 19 грудня.

Міський голова повідомив, що є домовленості з координаторами луцького «Євромайдану», що вони приберуть від ялинок намети і міська влада буде прикрашати їх святковою ілюмінацією. Він зауважив, що незважаючи на ситуацію у державі, є народні традиції, які сформувалися роками.

Також Микола Романюк звернув увагу комунальних служб на прибирання снігу з вулиць міста. За його словами, необхідно, в першу чергу, прибирати та посипати доріжки до дошкільних навчальних закладів та шкіл, зупинок громадського транспорту та тротуарів. Адже люди повинні мати можливість нормально пересуватися вулицями міста, а не ковзати по них.

Йшла мова й про належний стан зупинок громадського транспорту. За словами міського голови, сніг там повинен бути прибраний, щоб тролейбуси і маршрутні таксі могли під’їхати під самий бордюр. Він закликав працівників комунальних служб активізувати роботу у цьому напрямку вже, аби потім не довелося колоти лід і сніг.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Новини ГУ Міндоходів у ...

КОМЕНТАРІ