Микола Романюк: «Головне завдання міської влади - вирішення проблем лучан»

Микола Романюк: «Головне завдання міської влади - вирішення проблем лучан»

11.12.13 13:07 0 748
Міський голова Микола Романюк звернув увагу учасників оперативної наради, що на сайті міської ради діє рубрика «Відкрите місто». За його словами, нині лучани й тут мають можливість інформувати керівництво міста про проблеми. На цьому ресурсі можна розмітити не лише коротку інформацію про проблему, але й додати фотоматеріали.

Міський голова наголосив, що робота над цим проектом продовжуватиметься, адже головне завдання міської влади - вирішення проблем лучан. За його словами, усі служби мають оперативно реагувати на повідомлення громадян. У «Відкритому місті» - все прозоро. Видно, коли подана проблема, кому її передано на реагування та результати її виконання. «Як вирішуються проблеми у Луцьку, можуть бачити в усьому світі», – зауважив Микола Романюк.

Він повідомив, що зараз на ресурсі «Відкрите місто» зареєстровано більше 40 користувачів. Люди вказують свої проблеми. За його словами, КП «Луцьксвітло», КП «Луцькспецкомунтранс» оперативно відреагували на проблемні питання. В той же час департамент житлово-комунального господарства та КП «Зелене господарство м. Луцька» взяли проблемні питання до роботи.

Тож Микола Романюк підсумував, що працівники міської ради мають зробити все, аби була налагоджена нормальна робота зі зверненнями, що надходять у рубрику «Відкрите місто», працювати оперативно та прозоро, на результат, щоб усі могли бачити їх роботу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Відбулось офіційне ...

КОМЕНТАРІ