Начальник міліції Волині зустрівся зі школярами, котрі стали призерами всеукраїнського конкурсу есе "Я - європеєць"

Начальник міліції Волині зустрівся зі школярами, котрі стали призерами всеукраїнського конкурсу есе "Я - європеєць"

11.12.13 13:57 0 764
У числі шістнадцяти учнів, котрі стали переможцями і призерами всеукраїнського конкурсу та відвідали Литовську Республіку, було троє волинян. Кожен школяр, який долучився до творчих змагань, висловив власне бачення щодо розуміння важливості стратегічного розвитку держави.

Завітавши на гостину в обласне управління міліції, старшокласники разом зі своїми вчителями відвідали музей органів внутрішніх справ та поспілкувалися із начальником УМВС України у Волинській області генерал-майором міліції Олександром Терещуком:

– Мені надзвичайно приємно, що ви взяли участь у цьому конкурсі, виявили високий рівень свідомості та духовного розвитку, висловили у творах-есе власне бачення свого майбутнього та майбутнього нашої держави. І ще більш приємно, що ваші роботи отримали гідне визнання компетентного журі. Дійсно, за своїм географічним розташуванням, історичними передумовами та національними традиціями Україна давно вже є європейською державою, а тому прагнення українського народу зайняти своє почесне місце серед інших країн Європи є цілком закономірним.

Варто відзначити, що конкурс есе «Я – європеєць» проводився в рамках спільної програми Українського державного центру позашкільної освіти, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» разом із Посольством Литовської Республіки в Україні та за підтримки Міністерства внутрішніх справ України. У фіналі серед більш як 300 робіт визначили кращих із кращих (перше, друге та третє місця посіли 15 школярів). Відповідно Ірина Джабка із гімназії №21 м. Луцька зайняла друге місце, Андрій Васюренко із горохівської гімназії – перше, а Андрій Шваюк став володарем гран-прі.

Своєю чергою старшокласники подякували Олександрові Терещуку за унікальну можливість поспілкуватися у такій невимушеній дружній обстановці.

Насамкінець школярам вручили листи-подяки, енциклопедії та м’які іграшки – символ волинської міліції бобра Бодю.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Панахиду за Манделою ...
Наступна новина: У Чернівцях рятувальники ...

КОМЕНТАРІ