У Волинській області за жодних умов Міндоходів не стане інструментом тиску на бізнес, – Ігор Сінгаєвський

У Волинській області за жодних умов Міндоходів не стане інструментом тиску на бізнес, – Ігор Сінгаєвський

11.12.13 14:15 0 770
«Як неодноразово зазначав Міністр доходів і зборів Олександр Клименко, ми працюємо заради розвитку підприємництва та стабільного економічного зростання. Тому за жодних умов Міндоходів не стане інструментом тиску на бізнес», – у цьому учасників засідання громадської ради при ГУ Міндоходів в області запевнив начальник Головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

«Я звертаюся до членів громадської ради при ГУ Міндоходів Волині, як до представників найбільш авторитетних громадських інституцій з проханням поінформувати платників податків про те, що Міндоходів працювало і працюватиме у штатному режимі. Я хочу, щоб Ви передали громадськості Волині ту хвилю спокою і позитиву, які завжди присутні є нашому з Вами діалозі», – сказав він.

За словами Ігоря Сінгаєвського, стабільна і прогнозована податкова і митна політика, яку провадить Міністерство доходів і зборів України від дня свого створення, лише сприяє формуванню довіри у громадян та бізнесу до діяльності Міндоходів навіть у найскладніших умовах суспільного життя.

«Органи доходів і зборів на Волині виконують свої функції з адміністрування податків, зборів і митних платежів у повному обсязі. Ми своєчасно і якісно обслуговуємо платників податків у сервісних центрах. Тому маємо підстави стверджувати, що всі платники податків зможуть виконати свої зобов’язання перед бюджетом», – підкреслив Ігор Сінгаєвський.

Довідково: Міністерство доходів і зборів України розпочало діяльність 24 грудня 2012 року згідно з Указом Президента України №726..

Згідно з Стратегічним планом розвитку Міністерства доходів і зборів на 2013-2018 роки розвиток партнерських відносин з громадянами та бізнесом –серед першочергових пріоритетів діяльності.

Головне управління Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: «Народний ...
Наступна новина: Чернігів: Міський голова: ...

КОМЕНТАРІ