Партія регіонів та її сателіти зірвали позачергову сесію Волинської облради

Партія регіонів та її сателіти зірвали позачергову сесію Волинської облради

11.12.13 19:01 0 835
11 грудня 2013 року Партія регіонів та її сателіти у Волинській облраді зірвали позачергову сесію, на якій передбачалося ухвалити звернення до волинян з вимогою засудити кривавий розгін Евромайдану, відправити у відставку уряд Азарова, провесті позачергові вибори парламенту і Президента України.

Вранці у сесійній залі зареєструвалися лише 34 депутати. Члени Партії регіонів на чолі з головою Волинської обласної організації Олександром Башкаленком та головою ОДА Борисом Клімчуком не прийшли на засідання. Між тим, голова облдержадміністрації був помічений у кулуарах, але не наважився зайти до зали. Також проігнорувала сесію група "тушок", орієнтованих на Партію регіонів.

У підсумку опозиційні депутати вирішили провесті збори. Депутат від ВО "Батьківщина" Валентина Блінова зачитала текст звернення до волинян. Також на зборах виступив народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Анатолій Вітів, голова фракції ВО "Свобода" у Волинській облраді Олександр Пирожик, представники громадськості.

Промовці закликали заблокувати рахунки усіх членів Партії регіонів закордоном і заборонити їм в'їзд до Европи та Америки. Також пролунали заклики до повної люстрації правоохоронних органів, які дискредитували себе й загрузли у корупції та служінні бандитському режиму.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: за круглим ...
Наступна новина: Закарпаття: хустський німий ...

КОМЕНТАРІ