В Закарпатській області намагаючись приборкати пожежу, загинув господар

В Закарпатській області намагаючись приборкати пожежу, загинув господар

11.12.13 14:26 0 691
В ніч на 10 грудня у селищі Вишково Хустського району, намагаючись приборкати пожежу у власному будинку, загинув власник помешкання.

Як стало відомо, за поки що невстановленої причини, загорілося підвальне приміщення житлового будинку, що належить 66-річному місцевому мешканцю.

Чоловік посеред ночі прокинувся через відчуття запаху диму. Запідозривши щось недобре, розбудив дружину та пішов шукати осередок вогню.

Як розповіла власниця, після того як Петро зайшов всередину, вона заходилася кликати на допомогу сина, що мешкає неподалік. Останній, прибігши до будинку батьків, також подався до підвалу шукати батька. Правда, через їдкий запах чадного диму не зміг дістатися кімнати-осередку пожежі й повернувся на свіже повітря.

Загорання ліквідували вогнеборці пожежно-рятувального підрозділу, що дислокований у цьому населеному пункті та їх колеги з райцентру. Вони й виявили на місці пожежі тіло господаря.

Завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогонь встиг знищити частину домашнього майна, що зберігалося у підвалі. Найбільш вірогідною причиною появи вогню в помешканні вважається порушення правил експлуатації електроустановок.

З метою попередження випадків загибелі й травмування людей на пожежах Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян бути обережними під час поводження з вогнем та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки. Особливу увагу слід приділити малолітнім дітям - не дозволяйте їм гратися із сірниками, запальничками та легкозаймистими матеріалами. Роз’яснюйте їм правила поведінки в різних життєвих ситуаціях

Будьте обережні! Пам’ятайте : безпека Вашого життя залежить від Вас самих.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному засудили ...
Наступна новина: Волинь розширює співпрацю з ...

КОМЕНТАРІ