В Закарпатській області на пожежі вогнеборці врятували 4 людей, серед яких 2 дітей. Ще 6 громадян - евакуйовано

В Закарпатській області на пожежі вогнеборці врятували 4 людей, серед яких 2 дітей. Ще 6 громадян - евакуйовано

11.12.13 12:58 0 730
10 грудня, о 9:35 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на п’ятому поверсі 8-поверхового житлового будинку на вулиці М. Заньковецької, що в обласному центрі. Стурбовані мешканці даного будинку повідомили рятувальникам про щільний дим, що виривався з квартири та майже заповнив всі сходові клітини на 6-8 поверхах.

На місце події вирушили два відділення вогнеборців 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ужгорода та автодрабина АД-30. Ситуація, яку побачили фахівці ДСНС по прибуттю, не залишала часу на роздуми. Адже в квартирі знаходилась маленька дитина та її батьки. Останні в паніці намагалися врятувати власне майно.

Рятувальники вивели постраждалу родину із палаючої квартири на свіже повітря. Окрім цього вогнеборці винесли 10-річного хлопчика, що мешкав поверхом вище, та провели евакуацію ще шести мешканців верхніх поверхів. Через щільний дим люди (серед них і громадяни похилого віку) не могли самостійно врятуватися.

Мешканці даної квартири отруїлися чадним газом та (після надання першої долі карської допомоги) були госпіталізовані до лікувальних закладів. 26-річний батько та 30-річна мати до Ужгородської центральної міської клінічної лікарні, а їхній півторарічний малюк - до дитячої лікарні обласного центру.

О 10:55 дана пожежа була ліквідована. Наслідками появи вогню стало знищене домашнє майно, що знаходилось у квартирі, та пошкоджені стіни й стеля помешкання.

Причиною заграння у приміщенні скоріш за все стали дитячі пустощі зі сірниками.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині за участі ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ