Закарпаття: на Рахівщині завідувачка ФАПу незаконно видала рецепт на право придбання психотропної речовини

Закарпаття: на Рахівщині завідувачка ФАПу незаконно видала рецепт на право придбання психотропної речовини

11.12.13 18:00 0 686
Нещодавно правоохоронці Рахівщини проводили щорічну операцію під умовною назвою «Батискаф». Її метою є виявлення та перекриття каналів витоку підконтрольних лікарських засобів з об’єктів легального обігу.

Оперуповноважений сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Рахівського райвідділу міліції виявив факт незаконнї видачі рецепта на право придбання психотропної речовини "Сибазон". Завідувач фельдшерсько-акушерського пункту одного із сіл Рахівського району виписала рецепт для придбання вищевказаних ліків на ім’я онкохворого, однак правоохоронці встановили, що дана особа жодного разу в медпункт за допомогою не зверталася.

Начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк повідомив, що наразі вже розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 318 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, підроблення використання чи збут підроблених документів на отримання наркотичних засобів, психотропних речовин або прекурсорів), караються такі дії штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Студенти та молодь ...
Наступна новина: Луцьк: з початку 2013 року ...

КОМЕНТАРІ