В Закарпатській області іноземця, який винаймав житло від мукачівця, обікрав… сам господар будинку

В Закарпатській області іноземця, який винаймав житло від мукачівця, обікрав… сам господар будинку

11.12.13 15:53 0 680
36-річний мукачівець, раніше судимий, тривалий час здавав кімнату у своєму будинку громадянину Росії, однак матеріальна скрута змусила його в черговий раз вчинити крадіжку.

54-річний росіянин до Мукачева приїздить часто, оскільки має тут справи. Питання із винайманням житла постало одразу, знайомі йому запропонували будинок місцевого жителя Андрія. Останній, мовляв, недорого здає кімнату і місце розташування зручне для ведення його справ. Кілька разів іноземець зупинявся у чоловіка, проте після зникнення його особистих речей приїжджий насторожився. З часом з`ясувалось, що господар ніде не працює і раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки. Тож після зникнення недешевого мобільного телефону, 54-літній росіянин звернувся до працівників міліції.

Перевіривши інформацію, оперативники карного розшуку з`ясували: крадіжку вчинив господар будинку. Вночі, коли квартирант спав, чоловік зайшов до його кімнати і викрав мобільний телефон. Зранку здав його до ломбарду, а гроші прогуляв. Тривалий час мукачівець не зізнавався у вчиненому, проте всі докази були не на його користь.

Речовий доказ – мобілку вилучено. Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Крім цього, зловмисника буде перевірено на причетність до скоєння інших злочинів.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині суд на 3 ...
Наступна новина: У Львівській області 3 роки ...

КОМЕНТАРІ