В Закарпатській області хустська міліція протидіє корупції

В Закарпатській області хустська міліція протидіє корупції

11.12.13 12:39 0 749
Цими днями в Хустській райдержадміністрації за «круглим столом» обговорювалось питання протидії корупції в районі.

В «круглому столі» взяли участь голова Хустської райдержадміністрації Василь Якубець, інші керівники району, Хустський міжрайонний прокурор Іван Кайло, начальник Хустського міськвідділу міліції Василь Турдай.

З початку року працівники міськвідділу міліції задокументували та внесли до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань два факти отримання неправомірної вигоди службовими особами, також виявлено п’ять фактів неподачі декларацій про доходи депутатами сільських рад. По двох таких фактах складено адмінпротоколи по ст.172-6 Адміністративного кодексу України «Порушення вимог фінансового контролю». На даний час розгляд справ триває в суді.

Голова Хустської РДА Василь Якубець дав доручення відповідним структурам про те, щоб провести подібні наради зі своїми працівниками, яких повідомити про відповідальність за скоєння корупційного правопорушення.

Корупція породжує кризові стани у різних галузях суспільного та соціального розвитку держави, насамперед це стосується політики, економіки, державного управління, а також є однією з ключових передумов для існування організованої злочинності.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині молодик ...
Наступна новина: Петро Колодій: ...

КОМЕНТАРІ