В Закарпатській області міліціонери Хустщини провели урок в інтернаті на тему прав людини

В Закарпатській області міліціонери Хустщини провели урок в інтернаті на тему прав людини

11.12.13 15:31 0 842
У такий спосіб хустські правоохоронці долучилися до загальноукраїнської акції «Тиждень права».

З лекцією до учнів Хустської спецшколи-інтернату звернулася слідчий міськвідділу Лідія Бакало, яка розповіла учням про основи права, про кримінальну та адміністративну відповідальність.

Бесіду продовжив начальник кримінально-виконавчої інспекції Сергій Боднарчук, який розповів учням про роботу та завдання пенітенціарної служби.

Інспектор по роботі з громадськими формуваннями Аліса Сідак розповіла про Міжнародний день прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН 10 грудня 1948 року Загальної декларації прав людини. У ній заявлено, що всі люди мають рівні права, які не залежать від їх національності, мови, майнового стану та світогляду.

Щоб трохи урізноманітнити лекцію, працівники штабу міськвідділу міліції Олександр Кучерявий та Анна Крічфалушій показали учням зброю та спецзасоби, якими користуються працівники міліції під час несення служби, а працівники ізолятора тимчасового тримання провели дітей до автозаку, де учні на власні очі побачили, як перевозять злочинців.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області з ...

КОМЕНТАРІ