Хмельницька область: рятувальники нагадують населенню правила пожежної безпеки в побуті

Хмельницька область: рятувальники нагадують населенню правила пожежної безпеки в побуті

11.12.13 13:10 0 814
8-10 грудня працівниками Білогірського, Ізяславського та Шепетівського районних секторів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області спільно з представниками районних державних адміністрацій, райвідділів міліції та соціальними працівниками проведені відпрацювання населених пунктів щодо дотримання мешканцями правил пожежної безпеки під час зимового пожежонебезпечного періоду. Особлива увага була приділена одиноким, пристарілим, а також соціально-незахищеним верствам населення.

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники звернули увагу населення на сумну статистику загибелі людей із настанням холодів та розповіли правила пожежної безпеки у побуті, при використані електропобутових приладів та пічного опалення.

Також, від рятувальників мешканці отримали пам’ятки та листівки застережного характеру, де чітко вказані дії під час обмороження і переохолодження та у випадку екстремальних ситуацій.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає громадян піклуватись про належний протипожежний захист своїх помешкань та навчатись перегороджувати шлях розлюченому полум'ю.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулось офіційне ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ