На Львівщині троє школярів постраждали внаслідок вибуху петарди

На Львівщині троє школярів постраждали внаслідок вибуху петарди

11.12.13 14:42 0 875
Розпочинаються новорічні та Різдвяні свята. Петарди і феєрверки, як і раніше, залишаються одним із найбільш використовуваних атрибутів у ці дні. Але невміле і необережне поводження з піротехнікою призводить до тяжких наслідків. Найчастіше від вибухів петард і феєрверків страждають підлітки.

До Бориславського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до міської лікарні доставлено трьох неповнолітніх хлопців з термічними опіками обличчя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що учні однієї зі шкіл міста Борислава, ввечері гуляли біля недіючої нафтогазової свердловини. Раптом один із хлопчаків кинув у вентиляційну трубу петарду. У результаті цього у трубі відбулося загоряння суміші газу.

Внаслідок загоряння троє школярів були госпіталізовані в хірургічне відділення Бориславської центральної міської лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді термічних опіків обличчя, рваними ранами обличчя та контузією очей.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 ( Умисне легке тілесне ушкодження).

Правоохоронці в черговий раз нагадують, що необережне поводження з піротехнічними виробами може призвести до трагічних наслідків. Тому, використовуючи феєрверки, петарди і салютні установки, будьте уважні, дотримуйтесь інструкцій з експлуатації. Не дозволяйте дітям використовувати піротехнічні вироби самостійно. Категорично забороняється використовувати саморобні піротехнічні вироби. Пам'ятайте, дотримуючись цих простих правил, ви убезпечите себе та оточуючих вас людей.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Яремчанська міськрада: ...
Наступна новина: Повідомлення про початок ...

КОМЕНТАРІ