У Львівській області за добу рятувальниками ліквідовано займання 3 автомобілів

У Львівській області за добу рятувальниками ліквідовано займання 3 автомобілів

11.12.13 13:27 0 700
9 грудня о 14:19 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Максимівка Старосамбірського району в легковому автомобілі «Фольксваген Гольф», 1993 року випуску. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь повністю охопив автівку. Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу о 14:54. Вогнем знищено автомобіль.

Того ж дня о 15:33 місцеві рятувальники отримали повідомлення про пожежу в с. Сокільники по вул. Стрийська, 30 Пустомитівського району. Згідно повідомлення горів автомобіль «УАЗ 3909», 1999 року випуску. Пожежу вдалося ліквідувати до прибуття рятувальників за допомогою підручних засобів. Внаслідок пожежі вогнем знищено моторний відсік та салон автомобіля.

Вже ввечері о 22:54 ще одне займання автівки «Сіат Ібіца» відбулося у м. Жовква по вул. Воїнів УПА. год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Жовква по вул. Воїнів УПА. Вогнеборці за лічені хвилини ліквідували займання та врятували автомобіль від згорання. Внаслідок пожежі вогнем знищено моторний відсік та панель автомобіля. Пожежу ліквідовано о 23:06.

Травмованих та загиблих внаслідок подій не має.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області на ...
Наступна новина: На Хмельниччині відбувся ...

КОМЕНТАРІ