Ірина Сех: "За фотографом Олегом Панасом полювала міліція, бо він фотографував "беркутівців", які били людей"

Ірина Сех: "За фотографом Олегом Панасом полювала міліція, бо він фотографував "беркутівців", які били людей"

11.12.13 17:37 0 823
Біля Головного управління МВС у Львівській області відбувається пікетування проти затримання активіста Евромайдану, фотографа Олега Панаса, якого міліція схопила 9 грудня 2013 року, в центрі Львова. Разом з пікетувальниками народні депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех та Ірина Фаріон.

Як зазначила Ірина Сех, Олега Панаса затримали за участь в акції у Києві 1 грудня 2013 року і йому інкримінують злочини за п'ятьма кримінальними статтями. "За нашою інформацією, йому інкримінують ст. 194 ("Умисне знищення або пошкодження майна"), ст. 294 ("Масові заворушення"), ст. 341 ("Захоплення державних або громадських будівель і споруд"), ст. 342 ("Опір представникові влади, працівникові правоохоронних органів"), ст. 345 ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу"). За ним кілька днів полювала міліція за те, що він фотографував обличчя "беркутівців", які били людей, і розміщував ці фото в соцмережах. Це політичні репресії", – зазначила народний депутат.

Начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк повідомив пікетувальникам, що фотографа затримали за рішенням одного з київських судів, і його етапують до Києва.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: Тернопілля: майже 280 тисяч ...

КОМЕНТАРІ