Міліція Львівщини під контролем громадськості

Міліція Львівщини під контролем громадськості

11.12.13 19:51 0 871
Міліція Львівщини під контролем громадськості. 9 грудня 2013 року, відбулося засідання Громадської консультативної ради при Головному управлінні МВС України у Львівській області області.

Засідання було конструктивним і тематично насиченим. На ньому начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк наголосив на ролі і місці подібної структури у співпраці міліції з громадськістю. Адже правоохоронні органи, насамперед, покликані забезпечувати безпеку громадян і налагоджувати дієву співпрацю з громадськістю у цьому напрямку.

На засіданні обговорювалися питання щодо забезпечення охорони громадського порядку під час мирних акцій на Львівщині, про заходи щодо недопущення порушень у дотриманні прав людини, дотримання законності та дисципліни у міліції.

«Закон на теренах Львівщини буде чітко дотримуватись і виконуватись. Я завжди буду дотримуватися закону», - зазначив очільник міліції Львівщини Олександр Рудяк.

Також члени ради обговорювали дотримання підрозділами міліції Львівщини прав та свобод громадян, а також заходи, що вживаються для соціального захисту працівників міліції.

Під час засідання також розглядалося питання щодо умов проживання працівників міліції у відомчому гуртожитку на вулиці Виговського у Львові, який потребує ремонту. Зокрема, висловлювали пропозиції щодо передачі його на баланс Львівського міського управління міліції та можливості добудови до нього ще двох поверхів.

У результаті заслуховування всіх запланованих питань та активної дискусії було прийнято ряд конструктивних рішень.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Тягнибок: «У разі ...

КОМЕНТАРІ